Aquesta nova versió inclou nombroses novetats i millores tant en disseny com en navegació, continguts i tecnologia:

Elements visuals: La nova pàgina web s’ha reforçat visualment amb una interfície més atractiva i més ben estructurada que permet una navegació senzilla i intuïtiva, carregada de petits detalls i elements per descobrir.

Disseny orientat a l’usuari: creix l’espai útil, es reforça l’ús d’elements gràfics i oferim una nova disposició de la informació per facilitar la consulta dels continguts de manera àgil i fluida amb un augment considerable a la resolució de pantalla.

Responsive: El disseny de la nova web ara és adaptable. Hem realitzat el disseny amb un desenvolupament que té per objectiu adaptar l’aparença de les pàgines web al dispositiu que s’estigui utilitzant per visualitzar-la. Avui dia les pàgines web es visiten des de multitud de tipus de dispositius com tablets, smartphones, portàtils, ordinadors de sobretaula,… però que a més, encara dins de cada tipus, cada dispositiu té les seves característiques concretes: Mida de pantalla, resolució, potència de CPU, capacitat de memòria,… Pel que hem intentat que amb un sol disseny web sigui possible tenir una visualització adequada a qualsevol dispositiu.

Navegació simplificada: l’estructuració de les seccions evoluciona i se simplifica per facilitar l’accés a les seccions principals, cosa que permet navegar fàcilment per les diferents pàgines que componen la web.

Us convidem a navegar-hi i esperem que us agradi tant com a nosaltres.