Us convidem a dues propostes que creiem poden ser del vostre interès:

estArter-CASP43Estàrter al centre – 3 desembre 2014 | 18h.

Saps que hem prorrogat les inscripcions a preu reduït per al projecte estàrter fins el 15 de desembre???

Doncs sííí!!   I us convidem a la sessió informativa que tindrà lloc el proper dimecres 3 de desembre al cor de Barcelona, al carrer Casp, 43 – Local de Labcoop, Cric i Hobest, entitats co-organitzadores del projecte. Serà a les 18h. L’Acte és obert, no cal inscripció prèvia.

 

DEST-el-tinterMondragon i el Tinter a estArter – 12 desembre 2014 | 17.40h.

 

I mentre esperem l’inici, al gener, de la segona edició de l’estàrter no ens estem de braços plegats! Tenim un parell de propostes pel dia 12 de desembre per escalfar motors i perquè entenguis millor la filosofia estàrter…

Cooperativa el Tinter – 17:40h Carrer la plana 10, Barcelona

Visitarem El Tinter (www.eltinter.com), una Societat Laboral del barri d’Horta dedicada a les arts gràfiques que treballa sota criteris d’ecoedició, és a dir, minimitzant el impacte ambiental de la seva activitat productiva.

Allà, l’Àngel Panyella, soci fundador d’El Tinter i en Jordi Panyella, soci d’El Tinter i de Pol·len edicions (www.pol-len.cat), una cooperativa editorial nascuda com a marca d’El Tinter i que ara ja s’ha constituït com a cooperativa independent, tot i que segueix practicant l’ecoedició.

A més, Pol·len edicions gestiona l’espai Contrabandos  que és una exemple d’innovació en formes col·laboratives d’aliar diferents empreses (en aquest cas al sector editorial).

Ho farem a les 17:40h a la seva seu, al Carrer la Plana 10, (Barcelona). Si ho prefereixes pots venir a la sortida del Metro Horta (L5) a les 17:30h.

Universitat de Mondragon – 18:30h Escola de l’IGOP

Després de la visita al Tinter, anirem caminant cap l’Escola de l’IGOP (està a uns 15 minuts a peu). Allà comptarem amb la visita de tres estudiants de la Universitat Mondragon (referent en formació universitària del Cooperativisme Basc) que ens explicaran la seva experiència en els 3 anys que porten fent formació en lideratge i emprenedoria.

Amb tots ells (Tinter i Mondragon) tindrem un debat /conversa al voltant de dos temes que clau per a qualsevol projecte:

  • Com travessar els moments difícils als projectes? quan saps si has de tirar la tovallola?
  • Com plantejar-nos la dimensió transformadora dels nostres projectes?

Després del debat, cap a les 21h, anirem a sopar al 3Voltes Rebel (Casal Popular de Nou Barris).

Esperem que aquestes propostes t’engresquin i t’apuntis. Només cal que vinguis directament el 3 de desembre al carrer Casp, 43 i el dia 12 de desembre a les 17:40h al Carrer la Plana 10, (Barcelona) i/o a les 18.30h a l’Escola de l’IGOP. No cal inscripció prèvia.

Trobaràs tota la informació sobre aquestes activitats i sobre el projecte al nostre web: http://estarter.cat/

Video

I si encara vols tafanejar més, mira els videos de l’Estarter!!