Per tal d’integrar i desenvolupar el model cooperatiu en un espai de formació superior, presentem la setena edició del Postgrau en Economia Cooperativa, que té com a objectius reflexionar sobre la contribució del cooperativisme a la reducció de la pobresa, la generació de treball digne, la sostenibilitat, la cohesió social, l’aprofundiment democràtic i la creació d’alternatives econòmiques i socials, generar coneixement per fer-lo avançar, i, molt especialment, formar persones expertes en l’empresa cooperativa, el seu entorn polític, econòmic i social, així com en les polítiques públiques necessàries per desenvolupar-lo.

El postgrau és un programa d’especialització sobre economia cooperativa que s’adapta a la realitat actual, comptant amb docents i experts tant en el contingut com en la metodologia, així com amb els actors del món cooperatiu (empreses, associacions, federacions, etc.), que també aporten oportunitats per a la docència, la recerca i l’experimentació pràctica.

El postgrau ha estat concebut i impulsat inicialment per l’IGOP-UAB i Aposta SCCL – Escola Empresarial Cooperativa, i enguany és coordina des de Labcoop, sccl. Cadascuna de les parts ha aportat els seus coneixements específics desenvolupant un programa de continguts integrats i equilibrats entre la teoria i la pràctica, amb una lògica de territorialització a Catalunya i obrint l’espai docent a les experiències cooperatives del món local.

Existeix a més la possiblitat demanar Beques a la formació empresarial  concedides per la Fundació Seira. +INFO

Vols conèixer una mica millor en Postgrau en Economia Cooperativa? Te’l presentem en 5 minuts! Mira aquest video

 

 

Organitza-Postgrau-ECCOOP Entitats-colaboradores-Postgrau-ECCOOP

DADES BÀSIQUES


Calendari: 30 novembre 2015 – 30 març 2016

Horari: Dilluns i Dimecres de 16:00h a 20:00h.
Seminari: divendres 5 de febrer de 2016 de 10:00h a 19:30h
Arremangar-se: divendres tarda de 16:00h a 20:00h

Preu: 1.750€ +  30,21€ taxa preinscripció de la UAB (taxa no reemborsable)

Preinscripcions: Del 15/06/2015 fins el 25/11/2015
Les places són limitades. L’admissió es realitzarà per rigorós ordre de sol·licitud, sempre i quan s’acompleixin els requisits d’admissió.

Inscripcions i més informació:  T. 93 407 62 03 / igop.bcn@uab.cat / guernica@labcoop.coop

Informació sobre beques:  Fundació Seira

 

Pla d’estudis i Formulari d’inscripció